9 Mayıs 2012 Çarşamba

KANSERE KENDİ KANINDAN AŞI ÜRETTİ



    Meslektaşları 6 ay ömür biçti ama o kendi kanından ürettiği aşıyla kanseri yendi.Bu yeni tedavi milyonlarca kanser hastasına umut oldu.

    Yapılan çalışmalarda kanserin ortadan kalkmasının bu yöntemle uygun olduğu görüldü,son aşamada dahi tam iyileşme sağlayıp,kanseri yenebiliyoruz.” Bu iddialı sözleri sahibi Amerikalı Prof. Dr. Robert Gorter.Profesör son derece iddialı ve bu iddiasında haksız da sayılmaz çünkü kansere yakalanmıştı ve bu amansız zannedilen rahatsızlığı kendi kanından ürettiği aşıyla yendi.

    Dünyada her yıl 12 milyon kişi,Türkiye7de ise 120 bin kişi kanserden hayatını kaybediyor,herkes hastalığın çaresini arıyor.Okişilerden bri de yukarıda ki sözlerin sahibi,30 yıl önce 4. Evrede prostat kanserine yakalanan ve meslektaşlarının en fazla 6 ay ömür biçtiği Prof. Dr. Gorter “Kemoterapi ve radyoterapi tedavisi görseydim belki fazladan bir kaç ay daha yaşayabilirdim ama ben belki kanser bağyıklık sisteminin güçsüzlüğüdür dedim ve bir bağışıklık terapisi uyguladım” dedi.

    Gorter,tümörlü hücrelerin yapısını inceledi.Kanser hücrelerinin,bağışıklık sisteminin güçsüz olduğu durumlarda çoğaldığını tespit etti.Profesör Gorter bu çalışmalarını şöyle anlattı “Kanser hücrelerini tanıma görevini üstlenen bu hücrelerimizin adı dentritik hücreler.Bu dentritik hücreler bağışıklık sistemimizde bedenimizi tarıyor ve kötü kanser hücrelerini yakalıyor.Eğer bir kanser hücresini bulurlarsa o zaman bir bağışıklık tepkisini 24 saat içinde kanserli hücreleri öldürecek şekilde verebiliyorlar.Bu şekilde ne kadar kanser hücresi üretiyor olsak da klinik olarak hastalanmıyoruz ve kansere yakalamıyoruz”

    Tüm kanser hastalarını ve milyonlarca hasta yakınını umuda boğan bu sözler aslında dentritik hücrelerin önemini ortaya çıkardı.İşte Gorter bu hücreleri çoğaltıyor..Tedavi ise üç aşamalı,hiçbir kimyasal yokçünkü ilaç bizzat kanser hastasının kendi kanından üretiliyor.Hastadan alınan kana,enzim ve antioksidan,yüksek dozda vitaminler veriliyor.Bu serumla birlikte alınan kan hastaya yeniden enjekte ediliyor ancak bu aşının uygulanabilmesi için vücut ateşi mutlaka yüksek olmalı.

    Gorter özellikle ateşin yükseltimesinin şart olduğunu söyledi ve ekledi “ Maalesef insanlar yüksek ateşin kötü olduğunu düşünüyor oysa ki ateşi yükselttiğimizde bağışıklık işlevlerini de arttırmış oluyoruz. 38,5-39 derece seviyesine çıkarıyoruz daha sonra da soğuk suya sokup düşürüyoruz bu ateşi”

    Tedavi gören binlerce hastadan yalnızca 3 ya da 4’ünde hastalık tekrarlardı.Üstelik hiçbir kimyasal hastanın vücuduna girmediği çin yan etkisi de yok sadece Prof. Dr. Gorter’ın hastalara bir önerisi var “Panik yapmayın,en az 3 doktora gidin ve doktorunuzla arkadaş olun ve unutmayın kötü beslenmek ve sigare kanserin en önemli iki nedeni,bunlardan uzak durun”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder